Peca-tó horgásztábor tudnivalók!

Kedves Táborozók!
 
Közeledik a gyerektábor időpontja, a közelmúltban felmerült kérdések alapján kérem fogadják az alábbi kiegészítő tájékoztatót.
 
A gyerekek bőséges étkezési ellátást kapnak, ételt, italt, így azt csak speciális egyedi igény esetén csomagoljanak, figyelve arra, hogy a hűtőkapacitásunk biztosan teljesen ki lesz használva az általunk beszerzett hűtős élelmiszerekre, így nem tudjuk garantálni, hogy a hozott ételt el tudják rakni a hűtőbe.
 
Javasoljuk, hogy a gyereket minden nap kenjék be fényvédő naptejjel, az sem árt, ha hoz magával.
 
Ha a gyerek valamiért napközben gyógyszert szed, hozza magával.
 
Előfordulhat, hogy a gyerek vizes lesz, így javasoljuk, hogy csomagoljanak neki egy váltás ruhát, hogy ilyen esetben át tudjon öltözni.
 
Régebben előfordult, hogy pár gyereknek a mobiltelefonja a tóban maradt. Az utóbbi években a gyerektáborokban a gyerekek őrzésre leadják a mobiljukat a halőrházban, majd elmenetelkor felveszik. Természetesen, ha telefonálniuk kell valamiért, bemennek a halőrházba, kikérik a telefonjukat. Ha Önök szeretnék napközben valamiért elérni a gyereket telefonon, kérem majd hívják a tábor felelős vezetőjét, Zsíros Sándort: +36 20 974 3026
 
Kérjük, hogy a tábor ideje alatt Önök mobilon legyenek elérhetőek!
 
A hétfőn befizetett részvételi díjakra a gazdasági vezetőnk elkészíti a számlákat, és a héten valamikor (tervezetten: szerdán) fogja tudni ezeket átadni Önöknek.
 
Kellemes, élményteli táborozást kívánunk!
 
Üdvözlettel,
Bánki Zsolt
titkár